Klaukkalasta kajahtaa – The End

Termos!

Nonii!

Se on semmonen homma että matka kohti pohjosta alkoi! Sirkkelin diskanttiset kajarit heittää korvile uunituoreita ralleja, on muuten kovia!!

Lauantaisesta Teemun päivityksestähän nyt hetki kuitenki on, nii kerrataampas pikkusen mitäs se on ottanu ja tapahtunu.
Toppisen stemmoja hiottiin ihan siinä aamusella. Taneli kävästii tosiaan kipasemassa Riihimäeltä johon se oli paiskonu tulemaa.

Sen jäläkeen rupeski sitte hommat sakkaamaan. Juhanan kitaroitten kans nimittäin, Juhanan vanaha palvelija LTD rupes vaatimaan remonttia ja siinähän sitä sitte oltii.
Heti siinä 13-tuntia myöhemmin, pojat yksissä tuumin päätti että perkale, onhan täällä näitä keppejä, löi Läntäle yhen kouraan ja sitte mentii. Lauantai yön pikkutunteina Juhanan kompit oli purkissa ja päästii nukkumaan porukala.
Sunnuntaiaamuko valkeni, hitusen reissussa väsähtäny Taneli istutettiin voimakkaasti mikitetyn pianon etteen. Pianot purkkii ja bueno.

Teemun lauluja otettiin siinä sitte seuraavana vuoroon, meikän ostama saatana 25-euron vesipiippu pörisi (tiiän miltä tämä kuulostaa, mutta se on äänenhuoltovempele) ja Teemu örähtellen sjungas tavaraa hihinale.
Yöjuna aikatauluista hermoileva Toppinen laulo vielä parit stämmät, ja saman tien autoon ja allekirjoittanut kävi paiskaamassa väsyneen basistin Riihimäele junnaan.

Maanantai eli eilispäivä, oli taas suhteellisen toiminnan täytteinen päivä. Aamusta viimiset Teemun laulut, ja sitte kirsikaks Juhanan soolot. Länttä linnottautu yksin pimeään tarkkaamoon, nakkas soolot narulle ja lähti tumpille.
Porukala sitte syöksähettiin jotenki aivan liekeisä kuuntelemaan. Virtuoosin oma kommentti sooloista oli seuraava: ’’Aivanko joku hullu ois ollu sekasin.’’ – Juhana Länttä

Kumpulainen hakkas siinä aivan lopuks vielä pula-ajan kamelinlippis pääsä ja toinen käsi housuisa tamburiinia tulemaan!

Tänään biiseistä ampastiin eräänlaiset raakileet levylle joka nyt tosiaan autossa raikaa. Se on varma homma että ei tuu jättämään kettään kylymäksi sen verran kovvaa nyt on!!
Jossakin vaiheessa varmasti jotakin sinkunpoikasta ilimaantuu että pääsette porukala jazzaamaan, oottakkaa kyllä nimittäin kandee ☺.

Mahtava reissu kaikin puolin taas takana, täynä aivan paskaa seuraa ja toinen toistaan huonompia juttuja, suurinosa Toppisen suusta.

Loppuun vielä päivän mietelause.

’’Parempi vaate lämmin kuin työ lämmin.’’

Huhhuh…

-Joonas


Komppeja narulle niin pirusti!


Juhana ja iso M!


Nyt stämmaa!


Meni sinne narulle vähän homosteluaki! Tästä tuli jotain aika pirun siistiä!


Mitähän mä soittaisin..


Sinnehän niitä tipahteli!