Klaukkalasta kajahtaa jälleen!

Jumalan terve!

Kuten eilen tuli jo Facebookin puolella mainittua niin Klaukkalassa ollaan. Jälleen! Tiistaina starttailtiin Kemistä noin klo. 13.00 Antin ja Juhanan kanssa. Oulusta kaapattiin kyytiin Juuso, nuorempi Ylinikka ja mainio seuramies Paleniuksen Matti.  Matka meni joutuisasti ja nopeasti, ja heti tuossa klo. 23.30 oltiin perillä. Matti jäi Lahteen ja meni kottiin, hmpf. Studiossa oli edellinen orkesteri äänittelemässä komppikitaroita ja samalla kun Juuso kasaili rummut aamuksi valmiiksi, saimme nauttia kevyestä balladinomaisesta balk -metallimusiikista. Nukkumassa heti tuossa yhden maissa.

Keskiviikkoaamu sarasti Klaukkalassa kauniina ja taianomaisena. Lintujen laulu, vieno ja lempeä tuuli sekä hiljaa heräilevän teollisuusalueen herkät äänet herättivät myös hyvin levänneet Slap Betty!:n muusikot; oli aika aloittaa rumputsekki. Tämän hiljaisen ja rauhoittavan aktin jälkeen päästiin itse asiaan. Soundimaailma herätti levänneissä muusikoissa jo tässä vaiheessa hymyn häivähdyksiä. Päivä meni nopeaa ja loppujen lopuksi Juuso sai narutettua viisi kuudesta rallukaisesta. Loppuilta meni rauhallisissa merkeissä, seurapelejä pelatessa ja Joonaksen lausumia runoja nauttiessa.

Tänä aamuna rumpuhommia jatkettiin ja alta aika yksikön myös kuudes biisi oli löytänyt tiensä kovalevyn uumeniin. Juuso siirtyi seurapelien ja pakinoiden ihmeelliseen maailmaan, ja oli aika aloittaa jälleen kerran tapahtumarikkain ja räjähdysherkin vaihe koko studioreissulla, nimittäin bassot. Ja jälleen kerran Antti hoiti homman kotiin muutamassa hullussa tunnissa. KONE! Loppupäivä tehtiin minun skebasoundia valmiiksi. Tällä hetkellä timanttinen komppisoundi löytyy kolmesta eri vaffarista, pitänee aamulla päättää millä aletaan jauhaa.

Loppupäivä meni alakerran kirpparia tutkiessa, ristikoita täytellessä ja saunakin lämmitettiin. Tekipä gutaa muutaman päivän paskassa rämpimisen jälkeen kävästä pesulla. Joonas kävi Antin kaverina lämmittämässä saunan, joten myös löylyihin päästiin tällä kertaa. Myös huolto on pelannut pari päivää oikein mallikkaasti ja Joonas on pyöräytellyt sellaisia safkoja, että alta pois. Huhujen mukaan huomenna olisi luvassa Slap Betty!:n ikiomaa kokkiohjelmaa.

Huomenna jatketaan! Alla muutama kuva!

-Teemu


Bassot narulle valvovan silmän alla


Basistin kolomas käsi!


Demokitaroita rummuille


Saatanan älypuhelimet

 
Bassot valamiit